Svaneke Bryghus verificeret som CO2-neutral.

Svaneke Bryghus verificeret som CO2-neutral.

April 30, 2021

Som Det første bryggeri i Danmark, er ølbrygningen hos Svaneke Bryghus verificeret som CO2-neutral. Der sker efter flere års intenst arbejde med bæredygtig omstilling.

Senest hos Svaneke Bryghus, slog man over til 100% økologi i 2018, og etablerede sin egen dåsekolonne i 2019. Siden årets begyndelse er al øl i Svaneke brygget CO2-neutralt, hvilket bryggeriet fik verificeret af Force Technology i Januar. Derfor slutter rejsen heller ikke her, Svaneke Bryghus vil fortsætte det grønne arbejde, og forsøge at sikre, at emballage og råvarer også på sigt bliver CO2-neutrale.

Udover den flotte milepæl – har Svaneke Bryghus også ændret deres visuelle udseende på etiketter. Det nye visuelle udtryk er løftet og signalerer både Craft og økologi og samtidig bibeholdes Svanekes stærke identitet.

Svaneke Bryghus er klar til at rulle det grønne budskab ud. historien står på alle etiketter, forsider og bagsider. Samtidig lancerer Svaneke 4 nyheder, Classic, IPA, Pilsner og Blonde nu tilgængelig i 33 cl flasker.