Salgskonsulent Nordjylland

Bliv Salgskonsulent

Premium Beer & Beverages søger en salgskonsulent med ansvar for salg samt udvikling af kundekredsen i området Nordjylland med særlig vægt på bar- og restaurationssektoren.

Vi søger en person med et godt netværk i restaurationsbranchen, viden om og interesse for specialøl samt et stærkt personligt drive og evnen til at arbejde selvstændigt med accept af varierende arbejdstider.

Du bliver ansvarlig for at udvikle vores kundebase i området samt sammensætte salgsbudgetter sammen med vores salgschef. De eksisterende kunders sortiment skal udvikles og vi forventer du kan bygge videre på relationerne og sørge for at vi altid er godt repræsenteret. Området har et stort potentiale, og det vil være din opgave at sørge for at videreudvikle vores position på markedet i området.

Premium Beer & Beverages er en af Danmarks førende importører og udbydere af specialøl og læskedrik til det danske marked. Vi repræsenterer en lang række internationale varemærker kombineret med en stærk portefølje af produkter fra forskellige Craft Brewers fra hele verden. Du vil indgå i et erfarent salgsteam med et stærkt netværk og gode kunderelationer, som vi ønsker du skal bygge videre på.

Du præger i høj grad selv din hverdag og dermed vejen til indfrielse af målsætninger. Vi søger derfor en person som er selvstændig, men som samtidig forstår værdien af sparring med kollegaer i teamet.

Af hensyn til logistikken bør din bopæl være centralt i området. Attraktiv lønpakke m/pension, bilordning samt de fornødne IT-redskaber. Ansøgning modtages senest 31. Januar.

Vil du vide mere om vores produkter kan du tjekke www.premiumbeer.dk

Send din ansøgning til Pia@premiumbeer.dk