Nyt tiltag fra Svaneke Bryghus

Nyt tiltag fra Svaneke Bryghus

May 23, 2019

Håndbrygget, ufiltreret og upasteuriseret

Med INSTINCT by Svaneke Bryghus er de tilbage i kobberkedlerne på Svaneke Torv, hvor den første Svaneke øl blev brygget i påsken 2000. Restauranten er brygmesterens legeplads, hvor han kan udvikle unikke øl i langt mindre skala (1000 L) end det der tappes på flasker på det professionelle bryggeri.

INSTINCT by Svaneke Bryghus er altid håndbrygget, utiltreret, upasteuriseret og håndtappet i Svaneke.

Smag på INSTINCT by Svaneke Bryghus

INSTINCT består af limited ølbrygninger i små batches og serveres kun i vores restaurant på Svaneke Torv på Bornholm samt hos udvalgte ølbarer i København bl.a Stauan – Bornholmerstuen i København. Bemærk at de begrænsede mængder af hvert bryg hurtigt bliver udsolgt.

Jan Paul, brygmester på Svaneke Bryghus;

“Når jeg brygger i Svaneke Bryghus Restaurant, er det netop for at skabe modspil til nørderiet på det nuværende bryggeri, hvor jeg har alle tekniske remedier til min rådighed. På det lille anlæg på Torvet tester jeg, om mit intuitive “touch” til øllet stadig er i orden. Det kan sammenlignes med at Freestyle hjemme i sit eget køkken uden opskrift – og kun med det forhåndenværende materiale i køleskab og krydderireol. Kvintessensen i mit øl er tid og balance. Derudover er intet helligt for mig; hverken hvad der er “comme il faut” eller stilarter. Jeg lader mig styre af erfaring og indsigt”