Kundeservice medarbejder

Kundeservicemedarbejder til kontor i Kolding, minimum 25 timer.

Kundeservicemedarbejder til kontor i Kolding, minimum 25 timer.

Premium Beer Import A/S er i dag en af landets førende importører af øl og drikkevarer. Vores produkter og øltyper er udvalgt fra hele verden og af den højeste kvalitet og anerkendelse. Vores ambition er at kunne tilbyde og servicere vores kunder bedst muligt, med innovativt sortiment, der favner bredt.

Som kundeservice medarbejder vil du være den primære kontakt for vores kunder, og det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, venlig og har gode kommunikationsevner.

I stillingen som kundeservice medarbejder får du en daglig koordinerende og servicerende rolle med flere berøringsflader i organisationen. Du vil hovedsageligt have ansvaret for tage ordre fra vores sælgere og kunder i Danmark på telefon og mail.

Derudover en række kundeserviceopgaver, som kan være support til vores sælgere og/eller vores marketing ansvarlig. Vi har en flad organisationsstruktur med et uformelt arbejdsmiljø og lægger stor vægt på at have en god og åben kommunikation.

Det er vigtigt, at du bevarer et godt overblik over værdikæden og forståelse af processerne i virksomheden.

Opgaverne består bl.a. af følgende:

  • Ordre håndtering – Modtage og bearbejde ordrer fra kunder i Navision.
  • Advisering af evt. restordrer/forsinkelser til kunder
  • Telefonbetjening kunder og sælgere
  • Transportbooking af retur varer fra kunder
  • Deltage i øvrige opgaver indenfor salgsadministration

Hvem er du?

Vi forventer, at du er en god koordinator, der arbejder struktureret og at du er positivt indstillet, imødekommende og har godt humør. Derudover skal du kunne holde overblikket i travle perioder.

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra en kundeorienteret funktion, og har erfaring med backoffice opgaver indenfor kundeadministration. Du er vant med office pakken og du har kendskab til Navision eller lignende IT-system.

Du er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk.

Lyder det som noget for dig?

Ansøgning sendes til pia@premiumbeer.dk og senest søndag den 12. Maj 2023, afholder samtaler løbende. Tiltrædelse 1. juni 2023.

Vil du vide mere om vores produkter kan du tjekke www.premiumbeer.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.