Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives det hvordan Premium Beer Import A/S anvender dine personoplysninger, samt hvilke foranstaltninger der er iværksat for at beskytte og behandle oplysninger på en sikker måde.

Denne privatlivspolitik gælder for dig, som køber produkter og tjenester af Premium Beer Import.

Oversigt:

 1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
 2. Brug af personoplysninger
 3. Hvilke personoplysninger vi indsamler
 4. Deling af personoplysninger
 5. Sikkerhed
 6. Dine rettigheder
 7. Kontakt

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

Premium Beer Import A/S

Virkelyst 9

6000 Kolding

CVR.nr. 26724511

Marit@Premiumbeer.dk

Brug af personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

Til at opfylde forpligtigelser i henhold til kontrakt:

For at kunne levere og administrere produkter og tjenester du har efterspurgt. At kunne behandle og annullere ordrer, samt sørge for levering. Kunne informere dig om ændringer i produkter, ordrer og tjenester.

Servicere dig bedst muligt:

Hvis der sker ændringer i ordrer, du har spørgsmål eller andre henvendelser. Vil persondataene blive brugt for at kontakte dig

I forbindelse med eventuelt opståede retskrav.

Personoplysningerne er nødvendige i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter og tjenester. Premium Beer Import vil ikke være i stand til tilbyde vores produkter og tjenester, hvis ikke du meddeler os de påkrævede oplysninger.

Hvilke personoplysninger vi indsamler

Vi indsamler og behandler nogle af eller alle nedenstående personoplysninger:

Oplysninger om dig:

Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

Oplysninger om tidligere transaktioner og køb:

Oplysninger om køb og andre transaktioner, du har foretaget, herunder leveringsadresse og oplysninger om de købte produkter.

Betalingsoplysninger:

Betalingsoplysninger i forbindelse med køb af vores produkter og tjenester. Vi har brug for disse personoplysninger, for at kunne gennemføre betalinger. For at kunne indhente betaling af tilgodehavende, eller udbetale mellemværende. Oplysninger er indhentet ved kontraktindgåelse.

Kilder til personoplysninger:

Indsamlingen af personoplysninger er indhentet direkte fra dig eller via kommunikation med os. Oplysningerne kan også være hentet via søgemaskineudbydere eller andre tredjepartsdatabaser.

Deling af personoplysninger

I henhold til de forpligtigelser Premium Beer Import har i henhold til indgået kontrakt, vil oplysninger som Navn, Adresse, e-mailadresse og telefonnummer kunne blive overladt til tredjepart. Tredjeparten er en som leverer relevante services for Premium Beer Import. Videregivelsen af oplysninger vil kun ske med dit samtykke eller for at opfylde den indgåede aftale mellem dig og Premium Beer. Vi deler dine oplysninger med:

Leverandør af IT-services.

Leverandør af fadølsservice – installation, rens og vedligeholdelse af fadølsinstallation.

Eksterne Revisorer.

Offentlige myndigheder, hvis det er krævet ved lov.

Da Premium Beer Import har eksterne transportører, vil der ved leveringer blive delt tilstrækkelige informationer for korrekt levering.

Sikkerhed

Behandling og opbevaring:

Premium Beer har taget alle rimelige skridt for at sikre behandlingen af dine data. Dine oplysninger vil blive gemt så længe det ved lov er fastsat, eller så længe de er nødvendige for levering at produkter og tjenester.

Samtykke:

Ved indgåelse af kontakt med Premium Beer, accepterer du Premium Beers privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og behandlingen af dine personoplysninger vil stoppe, medmindre Premium Beer er forpligtet eller berettiget til fortsat behandling.

Sletning af data:

Dine oplysninger vil blive slettet, såfremt de ikke ved lov eller for opfyldelse af forpligtigelser er nødvendige for Premium Beer Import.

Dine rettigheder

Hos Premium Beer bestræber vi os på at dine oplysninger er korrekte. Ved ændringer i oplysninger, bedes du kontakte Premium Beer på nedenstående kontaktoplysninger.

Du har som kunde hos Premium Beer Import følgende rettigheder:

 • Indsigt i dine oplysninger hos Premium Beer Import.
 • Sletning af data.
 • Dataportabilitet, at du kan få udleveret de oplysninger du har givet til Premium Beer.
 • Trække dit samtykke tilbage.
 • Oplysninger om hvordan vi anvender og behandler dine oplysninger.
 • Ændre fejl i dine oplysninger.
 • Begrænse hvordan vi behandler dine oplysninger.

Disse rettigheder kan være underlagt visse begrænsninger, hvis rettighederne er i uoverensstemmelse med samfundets interesse eller vores interesser.

Har du ret til disse oplysninger, kan du kontakte os via de oplysninger der er opgivet i kontakt nedenfor.

Hvis du mener Premium Beer Import behandler dine oplysninger forkert eller ulovligt, kan du klage til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail: dt@datatilsynet.dk

Kontakt

Har du spørgsmål, bemærkninger eller henvendelser vedrørende Premium Beers privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på: Premium@Premiumbeer.dk eller 75241700.

Opdateringerne eller ændringer af vores Privatlivspolitik vil blive lagt ud på denne side.

Sidste ændringsdato: 29-05-2018